kyle's veggie life / カイルのベジライフ

Kyle’s Easy-Peasy Recipe: Tofu Scramble March 30, 2010

Filed under: Uncategorized — kyleinjapan @ 1:38 am



皆さん、おはようございます!
Hey, guys!



今は桜の時期なのに、昨日は雪が凄かった。でも、今日は良い天気だからそれを祝ってこのレシピを紹介したいと思います!今日作ったの。
After the bizarre snow of last night, today looks to be nice out. In celebration of that, here’s a breakfast recipe (I made this this morning!) which I hope you’ll enjoy.


豆腐スクランバルはスクランバルエッグみたいけど、それより百パービーガン。作り方はたくさんあるけど、これは僕の基本な作り方。
Tofu scramble is basically like scrambled eggs, but 100% more vegan!! There are many ways to do this food, but here’s my basic method.





材料
木綿豆腐
オリーブオイル
ターメリック
醤油
塩/塩こしょう
クミン (使わんくてもいい)
ほうれん草


何でも入れていいよ!


Ingredients
Firm Tofu
Olive Oil
Turmeric
Soy sauce
Salt
Cumin (optional)
Spinach


Feel free to add whatever you want, man.


油をひき熱したフライパンに、手で小さくちぎった豆腐を入れる。
それらを炒めている間にターメリック(スプーン1杯)、醤油少々、塩、そしてクミンを加える。
全体が少し茶色くなってきたら、ホウレンソウ(体に良い)を加えてできあがり。
To begin, take your tofu and after breaking it into smaller chunks, throw it into a heated, lightly-oiled frying pan. Fry it up nice and in the meantime add some turmeric (1 tsp?), a tiny bit of soy sauce, some salt and cumin (again, small amounts). Near the end, when it’s getting a bit brown or however you like it, add some spinach. It does the body good.


Then, voila….





今日のはあまりスクランブルエッグに似てなかったけど、全然構わない。いつもセイタンベーコンやホームフライと一緒に食べるけど、今日は抹茶豆乳とブルーベリーと一緒に食べた。ブルーベリーとっても美味しかったけど、そのレシピがなくてごめんね。
Mine didn’t end up looking so much like eggs as is possible, but I have no problem with that.
I commonly have Scrambled Tofu with seitan bacon and/or home fries, but today I had it with Matcha soy milk and blueberries! The blueberries were delicious, but I don’t have the recipe.







材料全部適量使ってるからそんなに気にしないでください。
ビーガン料理をエンジョイしてください!

The amounts of ingredients used is quite random, I use the eyeball method and I encourage you to do so as well. Just have good, clean, vegan cooking fun!

 

One Response to “Kyle’s Easy-Peasy Recipe: Tofu Scramble”

  1. Prograde Records Says:

    Wow…looks yummy….


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